Kontaktinfo

[⇔]
A
A
>
<

Velkommen til Dreverringen Østfold

11 Valper etter Härkilas Zeppie II
Disse har mye spennende i vente.
Dreverringen Østfold er en rasering for Drever, som via Norsk Dreverring er tilsluttet Norske Harehundklubbers Forbund og Norsk Kennel Klub. Vi samler drevervenner fra Oslo og sørøstover og har medlemmer et godt stykke inn i Sverige. Målsettingen er å verne om Dreverrasen som den fantastiske jakthund den er. Det arbeides for at flere Drevere kommer på jaktprøver og utstillinger. Da vil det være lettere å sikre at de gode egenskapene føres videre. Det faglige miljøet i Dreverringen bidrar også til at hver enkelt kan få mest mulig ut av sin hund.

Fellesfunksjoner for alle lokale Dreverringer i landet er samlet i Norsk Dreverring. Det gjelder avelsråd, valpeformidling og felles kontaktpunkt mot andre organisasjoner.

Vil du bli medlem i Dreverringen Østfold?

Kjære Drevervenn!

Ved å være medlem i Dreverringen Østfold, støtter vi arbeidet som Dreverringen gjør for dreverrasen og for oss som har drevere her i distriktet. Det er viktig å holde sammen mot press fra både to- og firbente. I Dreverringen samles vi på medlemsmøter, jaktprøver og utstillinger. Årets beste drevere blir premiert hvert år for å få flere til å være aktive. Avlsrådet for drever hjelper oss å finne den rette hannhunden til tispene. Dreverringen har også en egen valpeformidler som hjelper til ved kjøp og salg av valper. Dreverringen Østfold har egne internett-sider der det blir lagt ut informasjon til medlemmene. Vi håper du kan benytte deg av tilbudene og ha glede av medlemskapet. Mange er også medlem i Østfold Harehundklubb som vi samarbeider tett med.

Medlem blir du enklest ved å ta kontakt med kasserer.
Medlemskontingenten vil bli innkrevd av NKK.

Kontaktpersoner i Dreverringen Østfold

Styret:

Leder:
Bjørn Ekre, Kragevikveien 90, 1860 Trøgstad.
E-mail: ekre.reven@gmail.com
Sekretær:
Kjell Arve Kure, Børsumveien 120, 1430 Ås.
E-mail: kje-ku@online.no
Kasserer:
Ole Johannes Krosby, Kirkeng terrasse 40, 1892 Degernes.
E-mail: o-joha-k@online.no
Kontonr.: 1594.47.39944
Medlem:
Bård Aamodt, Svinndalveien 196, 1816 Skiptvet.
E-mail: bard.aamodt@hotmail.com
Medlem:
Sven Bredo Gasmann, Vestre Rødenesveien 456, 1870 Ørje.
E-mail: sb.gasmann@gmail.com